Узбудљиве активности по снежном дану

Данас је у централном објекту „Полетарац“ снежни дан био инспирација за активности са циљем развијања и напредовања у покретњивости делова тела, кординације и покрета.

У средњој групи Врапчићи су организовали полигон прилагођен теми коју тренутно истражују, а то су Диносауруси: Како активност изгледа можете видети на линку:

У средњој групи Пчелице, такође је био осмишљен истраживачки полигон за кретање астронаута по планетама у оквиру теме коју истражују, а то је неистражен Свемир. Циљ ове активости био је развој координације покрета и визуелне перцепције. Активност можете погледати на линку:

У млађим групама Куце истражују о каквим играчкама и уређењима простора може дете да ужива, а уједно и развија координацију покрета, а све то у оквиру најинтересантније теме за овај узраст – Играчке.

У Пужићима истражују какве врсте диносауруса постоје кроз тему најдражи Диносаурус, Пужићи су угрејали собу током овог снежног дана тако што су преуредили делове собе у топле пределе средина: мочваре, водопаде у којима су живели диносауруси,  а снег…снег је био сензорни материјал.

Оставите одговор