Завршен 5.циклус програма ,, Подршка, не перфекција“

Фондација Новак Ђоковић 21.06.2019. године ,свечано је обележила завршетак 5. цикулса програма „Подршка, не перфекција“ у хотелу Краун Плаза у Београду.
Свечаности је присуствовало више од 150 родитеља, који су уживали у предавању докторке Добринке Кузмановић на тему раног развоја детета у свету дигиталне технологије.
Посебно изненађење је био долазак Новака и Јелене Ђоковић, који су са радошћу поделили своја родитељска искуства са осталим родитељима.
5. циклус програма „Подршка,не Префекција“, је реализован у 13 градова у Србији, уз помоћ 27 фацилитатора и 23 васпитача.У овом циклусу је учествовало 345 родитеља

Свечаном обележавању завршетка 5.циклуса програма присуствовале су представнице родитеља који су похађали програм Ивана Орловић,Драгана Станковић и Анђела Јелача као и директорица ПУ,,Полетарац“ Јелена Селак ,васпитачица Тања Милетић и фацилитаторке Маријана Ђукић и Бојана Купусинац.

Фондација Новак Ђоковић је у сарадњи са Предшколском установом ,,Полетарац“ , у општини Оџаци реализовала свих пет циклуса програма ,а последњи је трајао од марта до маја месеца 2019.године .Са једном групом родитеља радиле су фацилитаторке Маријана Ђукић и Бојана Купусинац а рад са децом реализовала је васпитачица Тања Милетић.

Оставите одговор