Још једна успешна сарадња локалне заједнице и наше установе „Полетарац“

У оквиру пројекта, „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ који реализује Предшколска установа „Полетарац“ заједно са партнерима из локалне заједнице, огранизована је подела торбица, шољица и свезака  деци друштвено осетљивих група у објекту „Маслачак“ у Богојеву.

Пројекат има за циљ да се предшколским васпитањем и образовањем обухвати што већи број деце из општине Оџаци узраста од три до поласка у школу, са посебним акцентом на децу из друштвено осетљивих група.

Додели поклона за децу присуствовала је заменица председника општине Дејана Салај, руководилац друштвених делатности Весна Рајачић, председник месне заједнице Атила Рупа, као и представници наше установе директорка Jелена Селак, педагошкиња Бојана Купусинац, васпитачице из објекта „Маслачак“, Тимеа Нађ и Софија Тасић и педагошки асистент Бојана Петровић.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, реализује пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ уз помоћ зајма Светске банке. Један од компоненти овог пројекта је програм грантова за локалне самоуправе кроз који је подржан и пројекат који реализује наша Установа и у чијем инвестирању учествује и општина Оџаци.

Више о току овог пројекта можете наћи на линку: 

http://www.ico.rs/u-opstini-odzaci-se-realizuje-projekat-inkluzivnog-predskolskog-vaspitanja-i-obrazovanja/?fbclid=IwAR0_24OoDnhKHCI1BGrqZ6ei0wpM5R_iYRoHLW1Jd6rdPjG9dOH5d8L1kYU

 

You may also like...

Оставите одговор