Наставак донација у објекту „Чаролија“ у Дероњама

У оквиру пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“, данас је у Дероњама организована подела торбица, шољица за чај и свезака деци из друштвено осетљивих група које похађају неке од облика васпитно – образовног рада, које организујемо у објекту „Чаролија“ у Дероњама.

Са циљем обезбеђивања доступности, квалитета и праведности предшколског васпитања и образовања за свако дете узраста до 6,5 година, нарочито за децу из друштвено осетљивих група, организован је овај вид материјалне помоћи и подршке породицама којима је помоћ и подршка потребна.

Додели поклона за децу присуствовала је заменица председника Дејана Салај и из наше установе директорка Јелена Селак, педагошкиња Бојана Купусинац и васпитачице из објекта „Чаролија“ Aлександра Милић и Љиљана Белић.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, реализује пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ уз помоћ зајма Светске банке. Један од компоненти овог пројекта је програм грантова за локалне самоуправе кроз који је подржан и пројекат који реализује наша Установа и у чијем инвестирању учествује и општина Оџаци.

You may also like...

Оставите одговор