Осмеси и у Бачком Брестовцу

У оквиру наставка пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“, данас је у Бачком Брестовцу организована подела торбица, шољица за чај и свезака деци из друштвено осетљивих група које похађају неке од облика васпитно – образовног рада, које такође организујемо и у објекту „Дуга“ у Бачком Брестовцу.

Са циљем обезбеђивања доступности, квалитета и праведности предшколског васпитања и образовања за свако дете узраста до 6,5 година, нарочито за децу из друштвено осетљивих група, организован је овај вид материјалне помоћи и подршке породицама којима је помоћ и подршка потребна.

Додели поклона за децу присуствовала је заменица председника Дејана Салај и из наше установе директорка Јелена Селак, педагошкиња Бојана Купусинац и васпитачице из објекта „Дуга“ Марија Кмезић и Ведрана Познић.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, реализује пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ уз помоћ зајма Светске банке. Један од компоненти овог пројекта је програм грантова за локалне самоуправе кроз који је подржан и пројекат који реализује наша Установа и у чијем инвестирању учествује и општина Оџаци.

You may also like...

Оставите одговор