Наставак даривања у Лалићу

У оквиру наставка пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“, данас је у Лалићу организована подела торбица, шољица за чај и свезака деци из друштвено осетљивих група које похађају неке од облика васпитно – образовног рада, које такође организујемо и у објекту „Лептирић“ у Лалићу.

Како би обухватила сву децу наше општине у циљу обезбеђивања доступности, квалитета и праведности предшколског васпитања и образовања за свако дете узраста до 6,5 година, нарочито за децу из друштвено осетљивих група, организован је овај вид материјалне помоћи и подршке породицама којима је помоћ и подршка потребна.

Овој скромној пригоди учествовале су три породице из Лалића, а из наше установе  присуствовала је васпитачица објекта „Лептирић“ Ружена Валент.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, реализује пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ уз помоћ зајма Светске банке. Један од компоненти овог пројекта је програм грантова за локалне самоуправе кроз који је подржан и пројекат који реализује наша Установа и у чијем инвестирању учествује и општина Оџаци.

You may also like...

Оставите одговор