Објекат „Колибри“ добио статус енергетски ефикасног објекта

Објекат „Колибри“ ПУ Полетарац Бачки Грачац добио статус енергетски ефикасног објекта
 Узимајући у обзир ритам вртића и функционалност простора у коме ће деца моћи несметано да учествују у свим понуђеним активностима према свом ритму, интересовању и жељама, кренуло је увођење неопходних грејних тела.
 
Деца као најважнији критичари, креатори и корисници овог простора ће бити укључени у прилагођавање простора новим условима.
 
Мада изгледа да је претежак задатак пред њима, васпитачице ће децу укључити у предстојеће радове, у складу са њиховим узрастом и могућностима, имајући пуно поверење у своје полетарце, чије су повратне информације непроцељиве смернице за  стварање пријатног, топлог, домаћег простора који ће и даље следити индивидуални ритам сваког појединог детета.
 
Oпштина Оџаци је преко Програма мера популационе политике јединице локалне самоуправе у Републици Србији, код Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, обезбедила средства за унапређење енергетске ефикасности и безбедности у ПУ Полетарац Бачки Грачац објекат „Колибри“. Вредност радова је 814.023,00, а суфинансирање општине је било 159.489,00.

You may also like...

Оставите одговор