IX Научно стручна конференција међународног карактера

У периоду од 23.09, до 26.09. у Бањи Врућици, у Босни и Херцеговини, одржана је 9.Научно стручна конференција међународног карактера – на тему:“Квалитет вршњачких односа предшколске деце – фактор дечје укључености у процес васпитања и образовања“. Ова конференција је организована од стране Балканског савеза удружења васпитача.

На скупу је узело учешће 6 балканских земаља: Републике Србије, Северне Македоније, Црне Горе, Републике Словеније, Федератције Босне и Херцеговине и Републике Хрватске, од којих су Републику Србију и Републику Српску представљале  250 учесника васпитача/одгајитеља, стручних сарадника, директора предшколских установа, професора Универзитета и Високих школа за образовање васпитача/одгајитеља и других професионалаца.

.

Наша Установа је на овом, 9. Научно стручној конференцији презентовала начин рада у нашој Предшколској установи „Полетарац“, са радом на тему: „Желимо да сазнамо – уважавање деце у процесу васпитања“, аутора Неле Дујић и Вишње Пешић. Овај рад представила је Нела Дујић, која је уједно била и модератор сесије ове конференције.

Оставите одговор