Трећи дан Дечје недеље

Данас је одржан велики Дечји хуманитарни вашар на платоу испред Спортског центра у Оџацима. Као и током протеклих година, осим деце из централног објекта „Полетарац“, придружила су се  и деца из Основних школа „Бранко Радичевић“ и „Мирослав Антић“. По први пут ове године, својим рукотворинама,  учествовала су и деца млађих узраста као и млађег јасленог и старијег јасленог узраста. како је све то изгледало, можете видети на линку:

http://www.ico.rs/na-decjem-vasaru-sakupljan-novac-za-malisane-obolele-od-raka/

Данашњем вашару у Оџацима придружила су се и деца из мешовите групе Корњачице, који су свој Вашар поставили испред објекта „Парк“

Након вашара припремно предшколске групе „Лептирићи“ и „Лоптице“ отишли су у традиционалну посету – дружење са председницом општине Оџаци, Латинком Васиљковић.

У околним местима и објектима у којима су били пијачни дани одржан је Дечји хуманитарни вашар.

У Дероњама је вашар изгледао овако:

Након вашара у дворишту објекта „Чаролија“ , деца су организовала Спортски дан, поставили су полигон са омиљеним препрекама:

Објекат „Цврчак“ у Српском Милетићу је пре Дечјег вашара угостио родитеље који су завршили паковање дечјих рукотворина, за данашњу продају.

У току послеподневних часова у објекту „Бајка“ , млађа група „Цветићи“организовала је такмичење у оквиру Фестивала спорта-спортски сат. Спојили су слободно време у здраво дружење са родитељима и то у дворишту свог објекта.

You may also like...

Оставите одговор