Новогодишње радости

Како би се обезбедила правичност и допринело остваривању једнаких могућности за учење и развој деце из осетљивих друштвених група, у оквиру пројектаИнклузивно предшколско васпитање и образовање, реализоване су активности кроз које се пружа материјална помоћ економски угроженим породицама.

Средствима гранта обезбеђена је куповина новогодишњих пакетића. Пакетиће је добило 60 деце из Богојева, Дероња, Бачког Брестовца, Бачког Грачаца и Лалића.

Подели пакетића су присуствовале заменица председника општине Оџаци Дејана Салај, директорка ПУ „Полетерац“ Јелена Селак и стручни сарадник-педагог Бојана Купусинац.

У оквиру ове акције остварена је и сарадња са Мото-клубом „Хонор“ из Оџака.  Чланови овог клуба су били Деда Мразови помагачи који су донели деци пакетиће до њихових вртића.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, реализује пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ уз помоћ зајма Светске банке. Један од компоненти овог пројекта је програм грантова за локалне самоуправе кроз који је подржан и пројекат који реализује наша Установа и у чијем инвестирању учествује и општина Оџаци.

You may also like...

Оставите одговор